Productieproces

Onze aanpak is een unieke combinatie van ambachtelijke vaktechnieken, kleinschalige productieprocessen, exclusief maatwerk en beproefde eigen receptuur. Hierdoor zijn wij in staat om altijd precies die producten te leveren die u nodig heeft om uw klanten te blijven overtuigen. 

Exclusief maatwerk

Wij begrijpen de uitdagingen van de moderne slagerij als geen ander. Daarom produceren wij ook exclusieve charges, compleet op maat volgens uw specificaties.

Is de vraag van uw klanten buiten uw eigen productiemiddelen gegroeid? Of wilt u zich volledig op uw zaak focussen, zonder de smaak waar uw klanten al generaties lang voor terugkomen te verliezen? Wij nemen de productie van u over met uw werkwijze en receptuur – precies zoals dat voor u het meest prettig en vertrouwd is.

Ambachtelijke producten

Voeding verdient vakmanschap. Bij Postma Vleeswaren weten we al jaren dat alle zorg en aandacht die wij in onze vleeswaren en worstsoorten investeren zich uitbetalen in smaakbeleving en karakter. En ook de consument realiseert zich dit steeds vaker: de vraag naar ambachtelijke productie neemt alleen maar toe. 

Klanten kiezen in slagerij en horeca steeds vaker voor kwaliteit. Een goede ontwikkeling, want passie en ambacht smaken altijd het beste.

White-label

Onze filosofie is simpel: wij doen alles om ervoor te zorgen dat uw klanten overtuigd terug blijven komen. Dat betekent dan ook dat wij graag een stapje verder gaan om de presentatie van uw producten aan te sluiten bij uw uitstraling.

Wilt u bijvoorbeeld dat wij uw rookworst gevacumeerd aanleveren in uw verpakking? Of dat wij uw leverworst netjes van uw logo voorzien? Postma Vleeswaren biedt diverse mogelijkheden voor white-labeling. Wij werken graag met u samen om uw merk te versterken.

Productieruimte

Ons eigen assortiment is bijzonder uitgebreid en divers. Daarnaast produceren wij ook uiteenlopende producten op maat voor onze klanten. Om deze gevarieerde productie in goede banen te leiden hebben wij een moderne productieruimte ingericht, die ontworpen is om zo flexibel mogelijk te zijn. 

Efficiëntie en ambachtelijkheid gaan daarbij hand in hand. Door moderne systemen en authentieke technieken te combineren zijn wij altijd in staat om de kwaliteit te leveren die u zoekt, precies wanneer u het nodig heeft.