Werken bij

Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde vakmensen om ons team te versterken. Lijkt het je leuk om in een zelfsturend team te groeien en jouw enthousiasme voor vlees verder vorm te geven? Reageer dan op een van onze openstaande vacatures! Wie weet word jij wel onze nieuw collega!

Actuele vacatures

Op dit moment hebben wij twee openstaande vacatures:

Worstmaker / Leerling Worstmaker

Heb je werkervaring als worstmaker en lijkt het je leuk om bij een van de beste worstmakerijen van Nederland te werken? Of sta je aan het begin van je carrière en wil je juist alle kneepjes van het vak leren? Dan ben je bij Postma Vleeswaren aan het juiste adres. Wij zijn op zoek naar een Worstmaker of Leerling Worstmaker!

Heb je interesse? Solliciteer dan via info@postmavleeswaren.nl of bel ons direct. De functie is zowel full-time als part-time beschikbaar. 

Medewerker Expeditie / Ontvangst

Op zoek naar een afwisselende baan waar je echt een verschil kunt maken? Lijkt het je leuk om in een hecht team te werken, te leren en te groeien? Dan heeft Postma Vleeswaren de baan die je zoekt. Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een Medewerker Expeditie / Ontvangst!

Solliciteren kan telefonisch of via info@postmavleeswaren.nl. De functie is zowel full-time als part-time beschikbaar. 

Open sollicitaties

Ben je overtuigd dat jij een bijdrage kan leveren aan het team van Postma Vleeswaren? Open sollicitaties zijn bij ons altijd van harte welkome!

Stuur je CV en een motivatiebrief naar info@postmavleeswaren.nl onder vermelding van "Open sollicitatie". Wij nemen je bericht in behandeling en komen altijd snel bij je terug.

PASSIE VOOR AMBACHT

Over ons

Wij geloven in de kracht van ambacht. Vlees is niet zomaar een product – het is een beleving. En die beleving moet kloppen, over de hele linie.
De consument merkt altijd het verschil, dus wij zetten ons onvermoeibaar in om dat verschil te maken. En die passie delen wij graag met u.

Onze aanpak

Benieuwd hoe wij onze prijswinnende vleeswaren en worstsoorten maken? En hoe wij ook uw unieke producten op maat kunnen maken, precies zoals ze horen te smaken? Wij kiezen bewust voor kleinschalige productie door echte vakmensen met liefde voor vlees. Zo komt uw worst altijd perfect uit de bus.

Onderscheidend Vermogen

Wij staan pal achter de ambachtelijke ondernemers in de slagersbranche en doen er alles aan om onze klanten te helpen groeien. Het gaat ons erom dat u zich positief kunt onderscheiden. Om u daarin te ondersteunen werken wij nauw met u samen om uw visie te verwezenlijken.