Over ons

Postma Vleeswaren staat al sinds 1910 bekend als producent van smaakvolle, ambachtelijke vleeswaren. Wij bieden onderscheidende kwaliteit voor slagerijen en speciaalzaken voor wie een authentieke smaakbeleving nog steeds van levensbelang is. Want vlees is niet zomaar een product - het is een beleving. En die beleving moet kloppen, over de gehele linie van smaak tot presentatie. Dat is dan ook waarin wij het verschil maken.

Onze visie

Kwaliteit in voeding is belangrijker dan ooit. Daar liggen kansen voor de slagerij en de horeca. De meerwaarde van verantwoord vakmanschap neemt immers toe. Wij vinden het essentieel dat ondernemers in de slagersbranche en voeding in het algemeen alle steun krijgen die ze nodig hebben om die ambachtelijke rol te vervullen.

Onderscheidend vermogen

Wij staan pal achter de ambachtelijke ondernemers in de slagersbranche en doen er alles aan om onze klanten te helpen groeien. Het gaat ons erom dat u zich positief kunt onderscheiden. Om u daarin te ondersteunen werken wij nauw met u samen om uw visie te verwezenlijken.

Ons team

Voor vakmanschap heb je vakmensen nodig. Ambacht en passie gaan daarbij hand in hand. Het één kan niet zonder het ander bestaan. Ons team is het levende bewijs dat gedeelde liefde voor het slagersvak en oprecht enthousiasme voor kwaliteit steeds weer tot de lekkerste producten leiden.

Werken bij

Op zoek naar een vak waarin jouw passie en enthousiasme echt het verschil maken? Een baan die je uitdaagt om te groeien en iedere dag weer afwisseling biedt? Lijkt het je leuk om te weten dat jouw werk bij mensen door heel Nederland een glimlach op het gezicht tovert? Bekijk dan onze vacatures!