Ons team

Voor vakmanschap heb je vakmensen nodig. Ambacht en passie gaan daarbij hand in hand. Het één kan niet zonder het ander bestaan. Ons team is het levende bewijs dat gedeelde liefde voor het slagersvak en oprecht enthousiasme voor kwaliteit steeds weer tot de lekkerste producten leiden.

PASSIE VOOR AMBACHT

Over ons

Wij geloven in de kracht van ambacht. Vlees is niet zomaar een product – het is een beleving. En die beleving moet kloppen, over de hele linie.
De consument merkt altijd het verschil, dus wij zetten ons onvermoeibaar in om dat verschil te maken. En die passie delen wij graag met u.

Onze aanpak

Benieuwd hoe wij onze prijswinnende vleeswaren en worstsoorten maken? En hoe wij ook uw unieke producten op maat kunnen maken, precies zoals ze horen te smaken? Wij kiezen bewust voor kleinschalige productie door echte vakmensen met liefde voor vlees. Zo komt uw worst altijd perfect uit de bus.

Onderscheidend Vermogen

Wij staan pal achter de ambachtelijke ondernemers in de slagersbranche en doen er alles aan om onze klanten te helpen groeien. Het gaat ons erom dat u zich positief kunt onderscheiden. Om u daarin te ondersteunen werken wij nauw met u samen om uw visie te verwezenlijken.