Onze visie

De maatschappij verandert. We hechten steeds meer waarde aan de kwaliteit en herkomst van onze voeding. Wij vinden dat een zeer goed teken. Maar het betekent wel dat de slagerij mee moet veranderen. Er is meer vraag dan ooit naar ambachtelijke kwaliteit. Er liggen prachtige groeikansen. Maar de ambachtelijke specialist zal zijn beloften keer op keer waar moeten maken om de aandacht van de consument te blijven verdienen.

Ondersteuning van ambachtelijke productie

Wij willen niet alleen zelf de belichaming zijn van echt ambacht: we willen die ambachtelijkheid ook toegankelijk maken en houden voor slagers en specialisten die hem dreigen te verliezen. Waar de slager - om welke reden dan ook - zijn vleeswaren niet meer kan maken hebben wij over de jaren het vertrouwen gekregen om voor hen die producten te vervaardigen waar zij vaak al generaties lang om bekendstaan. Daarin zijn wij als team ook echt onderscheidend.

Alle aandacht voor de consument

Toch, hoe trots wij ook zijn op onze producten en onze dienstverlening: het gaat niet om Postma Vleeswaren. Het gaat eerlijk gezegd niet eens om de ambachtelijke slager. Die laatste is natuurlijk enorm belangrijk, maar het allerbelangrijkste? Dat blijft de consument. Mensen hebben in de 21ste eeuw echt enorm veel keuze op gebied van voeding. Het is niet meer zo vanzelfsprekend om naar de slager te gaan. En het is dus ook niet meer zo vanzelfsprekend om naar de slager terug te gaan. 

Hoe ziet de toekomst eruit?

De situatie in de markt roept twee interessante vragen op: waarom gaan consumenten in de eerste plaats eigenlijk naar de slager, en waarom blijven ze terugkomen? De slagerij zal deze vragen moeten beantwoorden om relevant te blijven. Daar ligt dus uw verantwoordelijkheid - en ook uw unieke kans en kracht. Postma Vleeswaren heeft niet het antwoord, maar wij helpen u wel om het antwoord te vinden. En dat doen wij met meer passie, vakmanschap, betrokkenheid en aandacht dan vrijwel ieder ander.

De slager is waar de kennis én de passie én het klantencontact nog echt zichtbaar en voelbaar zijn; waar de echte waarde wordt gecreëerd voor de klant van morgen! De slager is de poortwachter van oprechtheid en kwaliteit; de slager is de steward van een verantwoorde omgang met vlees. 

De slager staat daar niet omdat hij of zij nergens anders kan staan – nee, hij staat daar omdat het de enige plek is waar hij of zij wil staan!  En wij staan pal achter u, klaar om u te helpen groeien en bloeien.

PASSIE VOOR AMBACHT

Over ons

Wij geloven in de kracht van ambacht. Vlees is niet zomaar een product – het is een beleving. En die beleving moet kloppen, over de hele linie.
De consument merkt altijd het verschil, dus wij zetten ons onvermoeibaar in om dat verschil te maken. En die passie delen wij graag met u.

Onze aanpak

Benieuwd hoe wij onze prijswinnende vleeswaren en worstsoorten maken? En hoe wij ook uw unieke producten op maat kunnen maken, precies zoals ze horen te smaken? Wij kiezen bewust voor kleinschalige productie door echte vakmensen met liefde voor vlees. Zo komt uw worst altijd perfect uit de bus.

Onderscheidend Vermogen

Wij staan pal achter de ambachtelijke ondernemers in de slagersbranche en doen er alles aan om onze klanten te helpen groeien. Het gaat ons erom dat u zich positief kunt onderscheiden. Om u daarin te ondersteunen werken wij nauw met u samen om uw visie te verwezenlijken.