Lancering nieuwe website

Na een paar drukke maanden is het dan eindelijk zover: Postma Vleeswaren heeft een nieuwe website. In nauwe samenwerking met Goeiezaak.com hebben wij alle middelen neergezet die wij nodig hebben om ook online verder te kunnen groeien. Benieuwd wat u in de toekomst van ons kunt verwachten? We nemen graag even de tijd om onze plannen te delen.

Beter inzicht in ons assortiment

Wij geloven in de meerwaarde van ambachtelijke kwaliteit en dragen dat graag uit. Daarom gaan wij de presentatie van onze producten op onze website de komende tijd uitbreiden. Naast duidelijke omschrijvingen en prachtige productfoto’s zullen wij ook de ingrediënten van de producten online gaan zetten. Het zal nog even duren voordat alle informatie online staat; verandering heeft altijd wat tijd nodig. Maar binnenkort kunt u dus gewoon online de belangrijkste details van ieder product bekijken, waardoor u nog makkelijker kunt zien welke keuze voor u het beste is.

Makkelijker contact opnemen

Ook de contactmogelijkheden van de website worden uitgebreid. U kunt als bezoeker vanaf iedere pagina eenvoudig ons contactformulier bereiken. Dat betekent: minder lang zoeken voor u en snellere reacties van ons. Wel zo prettig!

Een kans om onze visie te delen

Er zitten prachtige groeikansen in ambachtelijkheid. Dat is voor ons glashelder. Wij zien een gouden toekomst voor ambachtelijke slagers en speciaalzaken en steken dat niet onder stoelen of banken. Die visie willen we graag breder uitdragen en het internet is daarvoor een ideaal medium. Wilt u weten hoe wij die toekomst voor ons zien en welke strategieën wij kansrijk achten? Houd ons blog in de gaten voor het laatste nieuws en interessante inzichten!

…en nog veel meer

Natuurlijk biedt de nieuwe website nog veel meer mogelijkheden. Zo kunnen we beter online gevonden worden, hebben we een sterkere koppeling met onze sociale media, kunnen we onze vacatures online delen en hebben we een uitstekende technische basis voor toekomstige groei. En wie weet? Misschien kunt u straks wel direct online bij ons bestellen! Wij gaan in ieder geval op zoek naar nieuwe manieren om ouderwets ambacht aan de modernste technieken te koppelen. En we hopen dat u ons daarbij blijft volgen.

PASSIE VOOR AMBACHT

Over ons

Wij geloven in de kracht van ambacht. Vlees is niet zomaar een product – het is een beleving. En die beleving moet kloppen, over de hele linie.
De consument merkt altijd het verschil, dus wij zetten ons onvermoeibaar in om dat verschil te maken. En die passie delen wij graag met u.

Onze Visie

Kwaliteit in voeding is belangrijker dan ooit. Daar liggen kansen voor de slagerij en de horeca. De meerwaarde van verantwoord vakmanschap neemt immers toe. Wij vinden het essentieel dat ondernemers in de slagersbranche en voeding in het algemeen alle steun krijgen die ze nodig hebben om die ambachtelijke rol te vervullen.

Onderscheidend Vermogen

Wij staan pal achter de ambachtelijke ondernemers in de slagersbranche en doen er alles aan om onze klanten te helpen groeien. Het gaat ons erom dat u zich positief kunt onderscheiden. Om u daarin te ondersteunen werken wij nauw met u samen om uw visie te verwezenlijken.